Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران از پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد و دکترای دانشگاه تهران که در راستای پیش‌نشانگرهای زمین‌لرزه‌ها تعریف و اجرا شوند، حمایت می‌کند.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از دانشگاه تهران، موضوع پایان‌نامه تأیید شده توسط شورای تحصیلات تکمیلی مؤسسه، دانشکده و مرکز باید منطبق بر موضوعات مرتبط با پیش ‌نشانگرهای زلزله بوده و در کارگروه - علمی اجرایی مرکز مطالعات پیش‌نشانگرهای زلزله مؤسسه ژئوفیزیک به تصویب رسیده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پیشنهاد پایان‌نامه حداکثر سه ماه پس از تصویب شورای تحصیلات تکمیلی مربوطه باید به مرکز مطالعات پیش‌‌نشانگرهای زلزله ارائه شده باشد.
در بخش‌هایی از آئین‌نامه حمایت مؤسسه ژئوفیزیک از پایان‌نامه‌های دانشجویی آمده است:
دانشجو موظف است گزارش پایان‌نامه و مقاله مستخرج از آن را به صورت یک نسخه صحافی شده به همراه یک عدد CD حاوی متن گزارش در فرمت word وPDF حداکثر تا یک سال پس از تاریخ دفاع از پایان‌نامه به مرکز مطالعات پیش‌نشانگرهای زلزله مؤسسه ژئوفیزیک ارائه کند.
برای هر پایان‌نامه کارشناسی ارشد و دکتری مرتبط با پیش‌نشانگرهای زلزله، در صورت حائز شرایط بودن، به ترتیب حداکثر 30 تا 50 میلیون ریال از طرف مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران پرداخت می‌شود.
در خصوص پایان‌نامه‌های مقطع کارشناسی ارشد، پس از ارائه پایان‌نامه و پذیرش مقاله علمی – پژوهشی مرتبط، با ایندکس ISC تا سقف 20 میلیون ریال و با ایندکس ISI تا سقف 30 میلیون ریال، پس از تأیید کمیته علمی– اجرایی مرکز مطالعات پیش‌نشانگرهای زلزله قابل پرداخت است.
در خصوص پایان‌نامه‌های مقطع دکتری پس از ارائه پایان‌نامه و یک مقاله علمی – پژوهشی مرتبط، با ایندکس ISI و پس از تأیید کارگروه علمی – اجرایی مرکز مطالعات پیش‌نشانگرهای زلزله تا سقف 50 میلیون ریال قابل پرداخت است.
ذکر عبارت «این پایان‌نامه با حمایت و پشتیبانی مرکز مطالعات پیش‌نشانگرهای زلزله مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران اجرا شده است»، در مقاله و در ابتدای پایان‌نامه ضروری است.
**9491** 1200

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي دانشگاه تهران مؤسسه ژئوفيزيك پايان نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۳۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از پروژه ۳ طبقه کردن میدان ونک تهران

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، حمید جوانی؛ شهردار منطقه ۳ تهران درباره سه طبقه کردن میدان ونک اظهار کرد: طرح طبقه زیرین میدان ونک، تونلی است که توسط حوزه معاونت فنی و عمران طراحی شده و مطالعات آن انجام شده است. تونلی که از بزرگراه حقانی (زیر چهارراه جهان کودک، زیر میدان ونک) به سمت ملاصدرا وصل می‌شود.

بیشتر بخوانید: جزییات طرح تقسیم استان تهران از زبان استاندار

وی افزود: با توجه به مترو، یک طبقه هم زیر مترو طراحی شده است. این موضوع در حال مطالعات است. کارهای مطالعاتی قرار است که امسال انجام شود و بعد از مطالعه، در صورتی که جوابگو باشد وارد فاز اجرا می‌شود.

شهردار منطقه ۳ در پاسخ به این پرسش که آیا این مطالعات به شورا ارائه شده است؟ گفت: هنوز مطالعات نهایی نشده است. جلسه‌ای را با مشاور طرح و مشاور مترو داشتیم. طرحی را مبنی بر دو طبقه کردن تونل مترو آوردند که یک طبقه مترو و یک طبقه سواره باشد.

جوانی با اشاره به اینکه این موضوع قبلاً سابقه مطالعه در معاونت فنی و عمران داشته است، ادامه داد: زیرگذر جهان کودک و میدان ونک به سمت ملاصدرا و اتوبان شهید چمران قبلاً طراحی شده و اسناد مطالعاتی در معاونت عمران موجود است.

وی افزود: پروژه بسیار بزرگ است و اگر بنا باشد حجم اولیه آن اجرا شود از چهارراه جهان کودک به سمت بزرگراه چمران بیش از دو کیلومتر و از تونل توحید بزرگ‌تر است، کار بزرگی است و نیازمند مطالعات جدی است.

جوانی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه اگر این طرح تأیید شود در این دوره از مدیریت شهری اجرا می‌شود یا خیر گفت: اگر امسال مطالعات و زیرساخت‌ها انجام شود در سال آینده ممکن است به کلنگ‌زنی برسد. اما در فاز اجرا به صورت جدی، ممکن نیست. ما از معاونت فنی و عمران خواهش کردیم به علت اهمیت موضوع ترافیک چهار راه جهان کودک و میدان ونک و خیابان حضرت ولی‌عصر (عج) این پروژه را در اولویت قرار دهند که زیرگذر میدان ونک هم در برنامه مطالعاتی انجام شود که در آنجا هم زیرگذر و تونل مترو را داریم.

کد خبر: 1229483 برچسب‌ها تهران

دیگر خبرها

  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • میدان ونک تهران ۳ طبقه می‌شود
  • جزئیات جدید از پروژه ۳ طبقه کردن میدان ونک تهران
  • ایجاد نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری در قشم
  • زلزله در خراسان شمالی ؛ شدت و مرکز زمین لرزه
  • زلزله‌ای به بزرگی ۴.۲ ریشتر تیتکانلو خراسان شمالی را لرزاند
  • کمربند انسانی معترضان آمریکایی برای دفاع از غزه/«ما آزاد نیستیم!»
  • کمربند انسانی معترضان آمریکایی برای غزه/ «ما آزاد نیستیم!»
  • مرکز مطالعات عراق با ۱۰۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می آید